Dia #47. Comencem amb música. Avui Michael Jackson

Michael Joseph Jackson (Gary, Indiana, 29 d’agost de 1958 – Los Angeles, 25 de juny de 2009) fou un cantant, compositor, intèrpret, ballarí i músic en general de música pop estatunidenc, així com filantrop. Conegut com el «rei del pop», les seves contribucions a la música, el ball i la moda, a més a més de la seva coneguda vida pública, en feren una figura destacada de la cultura popular durant pràcticament quatre dècades.

Joe Jackson ja formava part del món musical, perquè havia format part de diferents grups musicals, però tots havien estat un fracàs. Per això, va decidir crear-ne un amb els seus fills i d’aquí sorgiren The Jackson Five. En un principi, Michael no formava part del grup, però gràcies a un petit incident en què el seu pare el va sentir cantar mentre actuava per a la seva mare, es va convertir en el cantant i el personatge principal del grup quan només tenia cinc anys.

La seva millor època plena de grans èxits i fama va començar l’any 1982, quan va publicar l’àlbum “Thriller“, que es va convertir en el més venut de la història, amb 109 milions de còpies, i actualment encara ho és.

Us deixem una petita mostra dels seus èxits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *