Dia #41 Comencem amb música. Avui Alaska

«María Olvido Gara Jova, més coneguda com a Alaska (Ciutat de Mèxic, 13 de juny de 1963) és una artista, cantant, compositora, presentadora de televisió i ràdio, actriu, empresària i discjòquei hispanomexicana, ha estat una de les figures representatives de la movida madrileña. Defensora del moviment LGTB i dels drets dels animals, tal com va demostrar en una campanya realitzada per a AnimaNaturalis, on va ser imatge d’una protesta contra la tauromàquia.

Ha estat vocalista a diferents grups com Alaska y los Pegamoides, Alaska y Dinarama y, darrerament a Fangoria. Algunes de les seves peces han esdevingut veritables himnes de determinades èpoques de la història recent.

Una mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *