Dia #36 Comencem amb música. Avui Genesis

Gràcies @VentdelNord

Bon dia Lopartaires.

Avui us vull parlar del segon disc en directe de Genesis ‘Seconds Out‘, grabat durant dos concerts a Paris el Juny de 1976 i 1977, és va publicar a finals de 1977.

Després de la marxa de Peter Gabriel per motius ‘personals’,el 1975 el grup va fer un càsting per escollir un nou cantant per al grup, però quan Phil Collins, que ja era el bateria de la banda, va cantar la cançó Squonk, el grup va decidir que Phil Collins era el millor candidat, així doncs, seria una decisió més que acceptada pels seus seguidors. Després de vàries gravacions en estudi van començar gira amb el resultat d’aquesta meravella de directe.

Formació de la gira i del directe:

Com podeu observar, no duien ni un ni dos bateristes, eren 3! No tocant alhora tots, però en algunes cançons si que hi havia duet de bateries.

Hi ha una curiositat en els quatre directes de la banda, i es que el primer tenia una paraula, el segon dues, el tercer tres i el quart quatre.

-Live, 1977

-Seconds Out, 1977

-Three Sides Live, 1982

-The Way We Walk, 1992

Bé, això serà un tema per un altre dia.

Personalment considero ‘Secodns Out’ un directe meravellós, la cançó ‘The Carpets Crawlers’ és simplement fantàstica, amb uns duets i cors de veus encissadors.

Aquí va l’enllaç del disc sencer.

Espero que us agradi, Salut, Rock i Confinament!😎

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *