Avui poti-poti

Avui farem recomanacions diverses, coses que anem veien per les xarxes que pensem que poden ser d’utilitat

La primera és recomanar molt i molt una visita a la web que el gegant Google té destinada a l’Art i la Cultura. Es diu Google Arts & Culture i des d’ella podreu fer un viatge per tot al món accedint a innumerables recursos culturals. No us l’acabareu, segur.

Aquí trobareu l’enllaç

Una altra recomanació que us volem fer és el concurs Museum Quiz a casa. Amb dues versions, una familiar i una altra per adults podeu posar a prova els vostres coneixements. Per participar-hi podeu fer-ho a través de qualsevol dispositiu electrònic, ja sigui mòbil, tauletes o ordinadors, clicant sobre cada data disponible. Avui hi ha el primer per adults a partir de les 6 de la tarda.

Aquí trobareu l’enllaç

Via La Vanguardia

El teatro familiar se suma a la oferta cultural online. Numerosas compañías (Zum-Zum Teatre, La Baldufa, Lazzigags, PocaCosa Teatre, Fadunito, Teatre Mòbil, Roberto G. Alonso..), plataformas como Viu el Teatre, teatros como el Liceu ( La petita flauta màgica, El jove barber de Sevilla, La Ventafoc s y Pere i el llop) o el L’Ateneu Popular 9 Barris (23a edició del Circ d’Hivern) están poniendo a disposición del público grabaciones de sus montajes a través de sus web, canales de YouTube o de vimeo.

Aquí trobareu l’enllaç

Potser alguna vegada us heu preguntat com sona el cant d’aquest ocell o d’aquell altre? Ara tenim manera de saber-ho gràcies a una magnífica aplicació del Museu del Ter. Sols cal passar el ratolí per sobre l’au que vulgueu escoltar. Espectacular

Aquí trobareu l’enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *