Dia #13 Comencem amb música. Avui Txarango

Txarango és un grup de música català format a Barcelona el 2010 per components originaris del Ripollès, de Sant Joan de les Abadesses. 

Troben en l’esperit nòmada i llibertari del circ la inspiració necessària per a començar a parlar de Clownia, un lloc màgic on haurien anat a parar tots aquests artistes de carrer amb els quals havien crescut tocant a la plaça del Tripi

Sense cap mena de dubte aquests 10 anys de la trajectòria s’ha convertit en un grup de referència, especialment per al públic més jove, però no només per a ells. Tenen unes quantes cançons que han passat a formar part de l’imaginari popular.

Enguany han anunciat la seva retirada però caldrà veure com acaba afectant a la seva gira de comiat la pandèmia. Mentre us deixem un parell de les seves composicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *