Dia #9 Comencem amb música. Avui Marillion

Gràcies Sito

Us escric des de el 9è dia de confinament, per posar el meu granet de sorra i que sigui una mica més suportable per tots. #joemquedoacasa . Entre tots ho aconseguirem!!

Continuem amb el Rock progressiu, avui toca MARILLION Uff!!

MARILLION és una banda britànica de rock proguessiu, formada en Aylesbury, Buckinghamshire, Anglaterra, el 1979. És reconeguda com la banda més exitosa de les que van sorgir de l’onada de rock neoprogresiu del Regne Unit dels anys vuitanta  ja que han venut quinze milions d’àlbums a tot el món.

La seva història està dividida en dues etapes definides per la partida del cantant Fish i l’arribada de Steve Hogarth en 1988, jo em quedo amb aquesta etapa. La resta dels integrants del grup han pertangut en ell des de 1984: el guitarrista Steve Rothery, el teclista Mark Kelly, el baixista Pete Trewavas i el percussionista Ian Mosley.

Grup de culte!. És un dels meus grups favorits, la veu del Steve Hogarth juntament amb el so de la guitarra del gran i magistral Steve Rothery, creen una atmosfera envoltant, màgica, amb una gama de sons que et transporten a altres mons.

Finalment dir-vos que el nom MARILLION es va crear en honor a la novel·la de J. R. R. Tolkien El Silmarillion, posteriorment el 1981, el nom va ser escurçat a MARILLION per evitar possibles conflictes relacionats amb els drets d’autor.

Avui, excepcionalment posaré dos vídeos dels temes: Sugar Mice i Neverland

A gaudir-los!!

Feu cas i cuideu-vos molt!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *