Dia #7 Comencem amb música. Avui Genesis

Gràcies Sito

Us escric des de el 7è dia de confinament, per posar el meu granet de sorra i que sigui una mica més suportable per tots. #joemquedoacasa . Entre tots ho aconseguirem!!

Avui parlaré  d’una de les millors bandes de rock simfònic de la història…GENESIS.La seva primera formació estava formada  (1970-1975) per Peter Gabriel (veu i flauta), Tony Banks (teclats), Mike Rutherford (baix i guitarres), Phil Collins (bateria i percussió) i Steve Hackett (guitarra líder). Per al meu gust, va ser l’etapa de màxim esplendor del grup, moment en el que treien la cançó Supper’s Ready del disc Foxtrot, considerada per alguns crítics com una de les cinc millors cançons de rock progressiu de tots els temps.

Desprès de molts canvis, habitualment de músics que ja venien del rock simfònic com  Bill Bruford (Yes, King Crimson), a la banda s’afegeix el bateria de Weather Report , Chester Thompson, conformant amb, Phill Collins, Mike Rutherford, Tony Banks i Daryl Stuemer, el grup definitiu fins que a l’any 1998  posen punt i final a la seva historia, tot i que van fer una gira a l’any 2007 i preparen una per al 2020 amb un Phill Collins que ja no toca la bateria per problemes a l’esquena!

Com que totes les composicions de GENESIS de l’época Gabriel, son molt simfòniques és a dir per a «fans incondicionals de GENESIS» o més ben dit «molt llarguetes» us deixo el vídeo del tema ABACAB, gravat a l’any 1981.

A gaudir-ho!!

Feu cas i cuideu-vos molt!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *